Ik sloop mee

Help ons Doel 1 en 2 stil te leggen.
Doe een bijdrage en help ons zo komaf te maken met kernenergie.

* Update: Schitterend! Dankzij jullie hebben we de rechtszaak bij het Grondwettelijk Hof kunnen aanspannen. Hulp is nog altijd welkom, want de zaak sleept langer aan dan verwacht. Na wikken en wegen vroeg het Grondwettelijk Hof advies aan het Europees Hof van Justitie. Eind juli 2019 kwam dat er: het Europees Hof geeft ons gelijk! Nu is het uitkijken naar de definitieve uitspraak. 

Vul hier het bedrag in dat jij wilt bijdragen, samen met je naam, adres en e-mailadres. Vergeet niet om je storting ook effectief uit te voeren nadat je op 'indienen' hebt geklikt. Deze info ontvang je ook nog per mail.

Rekeninghouder: Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen vzw, Tweekerkenstraat 47, 1000 Brussel
IBAN: BE27 5230 8012 1873
BIC: TRIOBEBB
Mededeling: "Sloop de kerncentrales" 
Voor een gift vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest.

Elke euro gebruiken we om al het mogelijke te doen om van de krakende kerncentrales af te geraken. We volgen het energiebeleid strak op, blijven onze ministers in de gaten houden en onderhouden relaties met de pers om aan de alarmbel te trekken als het de verkeerde kant uit gaat.

Als je anoniem doneert worden je gegevens niet getoond in onze lijst met donateurs. Anders verschijnen je naam, voornaam en bedrag wel in onze lijst.